Mikal K. Larsen


Mikal bor på Vesterbro, og er til sommer færdig som den første årgang på Kandidaten i Scenekunst, fra Den Danske Scenekunstskole i København.

Med kandidatgraden i scenekunst fokuserer han på arbejdet med at udvikle og iscenesætte musicals i en dansk kontekst, med relevante og aktuelle emner, og et særligt fokus på det kollaborative arbejde med at skabe et nyt værk.


Mikal dimitterede fra Den Danske Scenekunstskole - Musicalakademiet Fredericia i 2017 og har i en årrække arbejdet Fredericia Teater, både som skuespiller, koordinator og uddannelsesudvikler, samt udviklingsproducent. Mikal har medvirket på scenen på produktioner som ‘SHU-BI-DUA The Musical’ og ‘SEEBACH’ på Fredericia Teater og på ‘SPAMALOT’ på Odense Teater.


Senest har han været instruktørassistent på ‘BODYGUARD - The Musical’ v. Langkjær Entertainment, hvor han også er Walk-On Cover.

Søren Scheibye

 

 Søren, der bor på Amager med sin kone og to børn, er uddannet cand. polit fra Københavns universitet i 2007, samt musicalperformer fra Den Danske Scenekunstskole - Musicalakademiet i 2010.


Søren har medvirket på scenen i blandt andet Klokkeren fra Notre Dame, Mit Livs Historie, Den lille Havfrue, The Drowsy Chaperone, De Tre Musketerer og Sweeney Todd. Sideløbende med karrieren som performer har Søren også arbejdet bag scenen som Company Manager på bla. Aladdin - the musical.


Søren er også iværksætter, og har stiftet en række virksomheder indenfor IT og finansiering af fast ejendom. Fra 2016-2018 har Søren været CTO og CFO i de to børsnoterede selskaber Boliga Gruppen A/S og Victoria Properties A/S.


 

 

Martin Palme Skriver

 

Martin, der bor i København med sin hustru og datter, er født og opvokset i Fredericia og dimitterede i 2013 fra Den Danske Scenekunstskole - Musicalakademiet.


Siden Martin blev færdig med studierne har kalenderen været fyldt. Han har blandt medvirket i Fredericia Teaters stærkt roste opsætning af Seebach, Klokkeren fra Notre Dame, Den lille Havfrue og High School Musical, Spamalot i Tivoli samt Evita og Spillemand på en Tagryg på Det Ny Teater med mere. Sideløbende med teaterkarrieren laver Martin musik og er mest kendt for sin sejr i Dansk Melodi Grand Prix 2016 med popgruppen Lighthouse X. 


Martin er desuden ambassadør for Julemærkefonden, der hvert år hjælper omkring 750 børn i alderen 7-14 år videre i livet.


www.martin-skriver.dk  


 

Følge med på vores Facebook, Instagram og Youtube


 


Tak fordi du kiggede forbi vores site!

 
 
 
 

KONTAKT OS